DEĞERLİ ÜYEMİZ,

BP Petrolleri A.Ş. ile yaptığımız anlaşma gereği odamızın bütün üyeleri, personeliniz, stajyerler ve sisteme dahil etmek istediğiniz mükelleflerinizin araçlarına tüketim rakamlarına bakılmaksızın, Ülkemiz genelindeki tüm BP istasyonlarından Taşıtmatik sistemi ile  %5 indirim imkanı sağlanmıştır.  (LPG sistem dışıdır)  Kredi kartı yada Taşıt Yönetim Merkezi’nin anlaşmalı olduğu bankalardan kullanım limiti kadar DBS ile ödemeli ve araçlarınızın tüketimlerini takip edebilmeniz ya da yönetebilmeniz için  bptasitmatikonline.com sitesi BP tarafından kullanımınıza sunuluyor. Sisteme dahil olmak için aşağıdaki belgeleri ilgili mail adresine göndermeniz ve aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

Başlangıç Adımları:

- İstenen evraklar e posta ile tarafımıza gönderilir.

- Gönderdiğiniz e posta adresine sözleşmeniz gelir.

- Sözleşmenin her sayfası tarafınızca kaşelenir, imzalanır.

- Orijinal sözleşme kargo adresine bp tarafından ödemeli olarak gönderilir.

- Tarafımızca sisteme girişiniz yapılır.

- Tarafınıza sisteme giriş bilgileri, yakıt anahtarlığı talep edeceğiniz kullanıcı adı, şifresi ve kredi kartınızı tanımlayacağınız Akbank sitesine yönlendiren e postalar gelir. https://www.bptasitmatikonline.com/

- Tarafınızca cihaz sipariş edilir kargo ile size ulaştırılır.

- Sisteme giriş yaptığınızda araç sayısında sınır yoktur. Sistemden istediğiniz kadar araç plakası tanımlayabilirsiniz. Aracın ruhsat sahibi kendisi olması gerekmiyor. (Eşiniz, çocuklarınız ya da başka biri de olabilir. Kiralık araç dahil.)

- 10 günlük dilimler halinde çıkan faturalarınız adresinize kargo ile gönderilir.

Gerekli Evraklar:

Atılacak olan maile mutlaka Çanakkale SMMMO aracılığıyla notu düşülerek ekinde;

Oda üyelerimiz ; 1-İmza Sirküleri Fotokopisi 2-Vergi levhası fotokopisi 3-iletişim mail, telefon ve kargo adresi belirtilecek.

Mükellefleriniz; 1-İmza Sirküleri fotokopisi  2- Vergi levhası fotokopisi 3-iletişim mail, telefon ve kargo adresi belirtilecek.

Stajyerler ve vergi mükellefi olmayanlar; 1-Nüfus cüzdanı fotokopisi 2-Motorlu taşıtlar vergisi ödeme makbuzu fotokopisi 3-iletişim mail, telefon ve kargo adresi belirtilecek.

Bu evrakları mail yoluyla gönderemeyenler ücreti BP  tarafından ödenmek üzere kargo adresine de gönderilebilir. (Evraklar odamıza da teslim edilebilir.)

E POSTA ADRESİ : karamanbursa@bp.com.tr

BP KARGO ADRESİ: BP Karaman mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:60 Nilüfer BURSA

Ayrıntılı bilgi için tel :

(BP) 0532 265 18 24